09173069535

info@mehrariaco.com

رزوه میلگرد

یکشنبه 14 اسفند 1401
    
بازدید: 57
    

در گذشته برای ساختمان سازی به وسیله اورلپ، در پیوستگی‌های میلگرد استفاده می‌شد. اما با پیشرفت تکنولوژی وصله‌های پوششی یا کوپلر به‌وجود آمد و جانشین این نوع اتصالات شدند.

در مواردی در صنعت لازم است تا دو میلگرد به‌هم متصل شوند برای انجام این‌کار از رزوه زنی یا همان رزوه میلگرد استفاده می‌شود. در این روش رزوه کاری، با دستگاه‌های مخصوص روی میلگرد اجرا می‌شود و با توجه به سایز میلگرد تا عمق مشخص از آن رزوه‌زنی انجام می‌شود. پس از ایجاد رزوه بر روی میلگرد، با کمک کوپلر قابلیت وصل شدن به یکدیگر پیدا خواهند کرد.

 

دستگاه رزوه میلگرد

دستگاه رزوه میلگرد یا دستگاه دنده زنی میلگرد یکی از رایج ترین ماشین آلات موجود و کاربردی در ساختمان سازی می‌باشد و برای رزوه کردن میلگردهای ساده و آجدار در قطر‌های مختلف از 16 تا 40 میلی‌متر، کاربرد دارد. امروزه دستگاه رزوه میلگرد به عنوان یکی از کارآمد‌ترین ماشین آلات برای رزوه زنی و دنده زنی میلگرد شناخته می شود. با وجود این نوع وصله‌های مکانیکی و افزایش روز به روز تعداد آن، ضرورت طراحی و تولید یک دستگاه پرتابل با توانایی بالا برای رزوه میلگرد به وجود آمد.

 

کاربرد دستگاه رزوه میلگرد

این دستگاه در پروژه های ساختمانی که مصرف آرماتور دارند و نیاز به اتصال مستحکم میلگرد‌ها به وسیله کوپلر به یکدیگر می‌باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد و دستگاهی کلیدی در اینگونه پروژه‌ها محسوب می‌شود و پروژه را از بن‌بست خارج می‌کند. این دستگاه رزوه‌زنی با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا میلگردها را به طور موازی و بدون براده برداری رزوه می‌کند که باعث محکم شدن اتصال می‌شود.

 

مزایای دستگاه رزوه‌زنی میلگرد

 

انجام رزوه میلگرد به صورت تخصصی بدون هیچ گونه براده برداری

در این روش ابتدا توسط تیغ اره های براده برداری آج های میلگرد از روی آن برداشته می شود و میلگرد به مقطع استوانه ای تبدیل می شود

پس از آن این مقطع با استفاده از قطعات مکانیکی که به آنها رولینگ گفته می شود فرم دهی می شوند.

و هیچ عملیات براده برداری بر روی آن صورت نمی گیرد

پس از فرم دهی رزوه بر روی این مقطع استوانه ای معمولاً قطعه نهایی رزرو ایجاد شده برابر یا بیشتر از قطر میلگرد ابتدایی می باشد.

در این روش از آنجاکه فرم دهی میلگرد با استفاده از فشار صورت می گیرد و هیچ گونه عملیات گرمادهی یا شیمیایی بر روی میلگرد صورت نمی گیرد مقاومت میلگرد با میلگرد ابتدایی تفاوتی ندارد.

 
  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.